2015. május 4., hétfő

1. rész

JELEN
Pihegve fekszek Harry mellkasán. Megint durva volt, mint mindig. Bár ehhez hozzá szoktam az évek alatt, de azért mindenkinek jól esik egy kis gyengédség. Olyankor nem érzem magam annyira kurvának. Furcsa ezt mondani, de ennek is mint minden munkahelynek van rossz oldala is.
-Mennyi lesz?- kérdezi nevetve Harry, mintha nem tudná.
-Sok- mosolygok. Fél oldalas mosolyra húzza rózsaszín, szexi ajkait. Nem néz ki rosszul de eddig a munkakörömön kívül nem foglalkoztam vele jobban.
-Szólhatnál Niallnak, hogy vegyen vissza az árakból, legközelebb az  öltönyökön kell spórolnom.- viccnek szánja, de valamiért nincs kedvem nevetni rajta. Harry mindig is bármit megengedhetett magának, bármit: fiatalabb korában az apja finanszírozott neki mindent, most meg menő állása van egy elég komoly cégnél, ahol valami magas beosztású főnök. Ennél többet soha nem akartam meg tudni az állásáról.
-Aki Armanira költ- jegyzem meg neki majd kiszállok az ágyból.
-Hova mész?- ül fel Harry.
-El? Szeretnél még egy menetet?- húzom furcsállóan fel a szemöldökömet. Hova megyek? Mintha féltene.
-Nem, nem csak maradj még.- ez megzakkant. A nagy Harry Styles marasztalni szeretne az ágyában. Fura. Én még furábban nézek.- Légy szíves! - fogja meg a kezemet. Nagyot sóhajtva vissza fekszem mellé az ágyba. Még soha nem maradtam munka után az ügyfeleimnél, lerendeztek, odaadták a pénzt és elmentem. Lehet, hogy összebeszélt Niallel és csak szívatnak. Milyen vicces, hogy a főnököm és a legrégibb ügyfelem legjobb barátok.
-Mit szeretnél még? - rajzolok egy kört a mellkasára. Harry nekem mindig is nagyon furcsa volt. Tökéletesen kigyúrt test, tetoválások, sokat fizető munkahely és még helyes is, de ezek ellenére nagyon nem volt barátnője. Pedig tudja mire van szüksége egy nőnek az ágyban, én már csak biztos vagyok benne.
-Beszélgetni. - még furcsább arcot vágok. Harry Styles beszélgetni szeretne velem.
-Beszélgetni? Harry fontosabb dolgom is van annál, meg ha Niall megtudja kinyír.- szállnék ki az ágyból, de vissza ránt.
-Majd Niallt lerendezem. - néz könyörgően, mintha egy kisgyereket látnál a cukorka bolt előtt. Sóhajtok egyet és rá emelem tekintetemet.
-Jó, de csak 10 percet kapsz Styles! - teszem karba a kezeim és figyelni kezdek rá. - Na mit akarsz annyira megbeszélni?
-Tulajdonképpen csak egy kérdésem lenne ami már azóta furdalja az oldalam mióta megláttalak. - vigyorodik el azzal a mocskos ajkaival és egy báj mosolyt varázsol arcára. Nem tudom felfogni hogy tud ennyire érzelmeket kimutatni a szájával, ez számomra mindig is rejtély volt. Ahogy egyre jobban tanulmányoztam az arcának azt a bizonyos részét, kedvem támadt volna megcsókolni. Annyira kívánatosnak, vonzónak tűnt és hívogatónak, de uralkodnom kell magamon, ő csak egy kuncsaftom. Aztán az egész bambulásból Harry zökkent ki ahogy megköszörüli a torkát.
-Mit nézel ennyire?
-N-nekem most mennem kell! - pattanok ki az ágyból és azonnal a ruháimért nyúlok.
-Várj, még nem is hagytad hogy kérdezzek! - nyúl Harry a karom után, hogy megállítson az öltözésben.
-Már mennem kellene.. - sóhajtok fel panaszosan és az órára nézek ami elég későt mutat pedig még ma lesz egy ügyfelem.
-Csak egy kérdés lenne! - mozdítja meg Harry a hüvelykujját a karomon, mintha simogatni akarna.
-Legyen! - adom be a derekam és vissza ülök az ágyra és teljes komolysággal nézek a göndörre.
-Amióta Niall bemutatott nekem, azóta az jár a fejemben, hogy egy ilyen szép és okos nő hogy lehet prostituált? - amikor ezt a mondatot meghallottam, tudtam hogy most kell lelépnem. Nem fogom pont neki megválaszolni, elég az ha én tudom miért ezt az utat választottam a pénz szerzésnek.
-Őm... tényleg mennem kell! - kapom fel gyorsan a fekete ruhámat
meg a cipőmet és máris az ajtóban állok a pénzzel a kezemben ,hogy távozzak. Gyorsan dobok egy csókot a fiúnak aki még mindig az ágyban ül lefagyva majd máris a liftbe szállok be. Ránézek a telefonomra és egy SMS-t találok benne, Nialltől. Megint csak hozta az aranyos főnök formáját.

-30 perccel később-

Már Niall irodájában voltam, vagyis nem igazán nevezhetném irodának, csak a lakásán egy szoba volt ami úgy volt berendezve mint egy nagy menő menedzser irodája. Így azt a látszatot keltette, hogy Niall igen is tiszteltséges munkával rendelkezik és azért tartja az irodát. Ennek ellenére ha az emberek tudnák milyen kis mocskos ügyei vannak többé nem tartanák jól menő üzlet embernek.
-Tessék itt van a cím! - csúsztat elém egy kis fehér cetlit amit gyorsan zsebre is vágok.
-Itt pedig a részesedésed.- nyújtok át neki pár papír pénzt amit ő is gyorsan el rak a kis széfjébe.
-Aztán ügyes legyél! Új a gyerek és kifejezetten téged akart. Bármennyi pénzt megadott volna érted! - tenyerel az asztalra és mélyen a szemeimbe néz. - Szeretném megtartani a kölyköt, jó ügyfelem lenne és még képes lenne többet is fizetni. Hát nem egy főnyeremény? - villantja felém fehér mosolyát majd vigyorogva elrugaszkodik az asztaltól és bevágja a széf ajtaját.
Mit keresek én itt? Mindig ez fut át az agyamon, mikor Niallt nézem. Ő se egy kis angyal. Szinte minden csaj, aki neki dolgozik szerelmes belé, csak én nem. Pedig nem egyszer használt örömszerzésre, de nem csak engem mindenkit szinte. Mindenhol a pénz forrást keresi. Nem tudom miért hozzá fordultam akkor, jó ötletnek tűnt. De már kezdek napról- napra hezitálni a döntésemen. Szeretem ezt a munkát, de a főnökömet nem. Van egy olyan érzésem, hogy ma megint akar tőlem valamit. "Aztán siess vissza!" cseng utolsó mondata fülemben. De állítása szerint nem mindig volt így. Azt tudom hogy Niall nem valami gazdag családból származik, de azt, hogy hogyan lett ilyen azt sajnos nem.MÚLT


-Azért nem is vagy olyan rossz!- suttogta fülembe lihegve Niall a leendő főnököm. Nem volt nehéz rá vennem magamat erre a munkára.- Csak még csiszolni kellene a technikáidon! - vigyorgott kacéran. Kicsit fájt, hogy nem szerelemből tettem, de hamarosan ezzel fogok meggazdagodni.
-És biztos, hogy kő gazdag leszek?- néztem őt komolyan. 
-Biztos. - kacsintott. - Csak írd alá a szerződést és utána azt csinálod amit én mondok. - vigyorgott sejtelmesen. Azt hittem így poénkodik egy kicsit, de tévedtem. Niall nem sokkal az első ügyfeleim után megmutatta a foga fehérjét. Az azt követő időszak borzalmas volt, rosszabbnál rosszabb ügyfeleket kaptam és még Niall is rátett egy lapáttal. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése